FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Trofeul Campionatului Mondial de Fotbal FIFA, pentru prima data in Romania

Trofeul Campionatului Mondial de Fotbal FIFA, pentru prima data in Romania

Coca-Cola organizeaza un turneu al Cupei Mondiale FIFA 2010 ce cuprinde 86 de tari de pe cinci continente, intre care si Romania. Cupa Mondiala  FIFA va sosi in Romania in perioada 6-8 aprilie 2010.

In cadrul Turneului Trofeului, Coca-Cola gazduieste evenimente de amploare care incurajeaza fanii fotbalului sa celebreze bucuria si pasiunea lor pentru acest sport si pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2010.

Bilete gratuite pentru Turneul Trofeului vor fi disponibile prin intermediul promotiilor Coca-Cola.

Participantii vor avea oportunitatea de a se fotografia cu Trofeul Cupei Mondiale FIFA, de a viziona un film 3-D care prezinta momente memorabile din cadrul Campionatelor Mondiale FIFA si de a participa la o serie de experiente interactive, dedicate Cupei Mondiale.

Turneul Trofeului autentic FIFA, care a inceput la sediul FIFA din Zurich, Elvetia, la data de 21 septembrie 2009 va cuprinde in total 86 de tari, ceea ce inseamna o calatorie de aproximativ 138,902 kilometri (86,304 mile), o suprafata mai mare de trei ori decat circumferinta Pamantului.

Trofeul autentic masoara 36.8 centimetri in inaltime (14.5 inci) si cantareste 6,175 grame (13.61 pounds) fiind fabricat din aur de 18 carate. Baza contine doua straturi de malachite semi-pretioase, iar in partea inferioara sunt gravate anul si numele fiecarei echipe castigatoare, incepand din 1974. Trofeul FIFA este oferit tarii castigatoare la fiecare Campionat Mondial. Echipa pastreaza trofeul autentic pana la urmatorul campionat cand i se ofera in schimb o replica a acestuia placata cu aur.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content