FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Trei noi magazine Shop&Go vor fi inaugurate in acest sfarsit de saptamana

Trei noi magazine Shop&Go vor fi inaugurate in acest sfarsit de saptamana

Mega Image deschide astazi un nou magazin Shop&Go situat in Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 97, Sector 6, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 123mp. Alte doua unitati vor fi inaugurate maine, 25 august: unul pe Bulevardul Voluntari, nr. 93 - 95, Voluntari cu o suprafata de vanzare de aproximativ 134mp si altul pe Strada Baba Novac, nr. 13A, Bl. 2, Sector 3, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 98mp.

Noul concept Shop&Go vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din imediata proximitate a locuintei sau in drum spre casa. Mega Image ofera pe piata prin conceptul Shop&Go si posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero

Cu aceste trei noi magazine, Mega Image ajunge la o retea de 151 magazine, cu 47 de locatii deschise in acest an. Mega Image inchide astfel luna August cu 5 noi supermarketuri deschise, toate sub brandul Shop&Go.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania  cu o retea ce cuprinde 151 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (117) si Shop&Go (34).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content