FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Trapiche, desemnat cel mai bun producator de vin din lume la o competitie in Canada

Trapiche, desemnat cel mai bun producator de vin din lume la o competitie in Canada

Trapiche, unul dintre cei mai mari producatori de vinuri argentiniene prezent in Romania prin intermediul Halewood International, a primit premiul „World’s Best Producer of the Year” acordat in cadrul competitiei Séléctions mondiales des Vins, organizata anual in Canada.

Distinctia se acorda producatorului cu cea mai mare medie a punctajelor obtinute pentru toate vinurile prezentate. Concursul este unul dintre cele mai puternice in America de Nord si se desfasoara sub patronatul Organizatiei Vitei si a Vinului (OIV), Uniunii Internationale a Producatorilor de Vin (UIEO) si Federatiei Mondiale a Competitiilor Internationale Majore pentru vinuri si spirtoase (VinoFed).

 La cea de-a 19-a editie, organizata anul acesta intre 30 mai si 4 iunie, au participat 1806 vinuri provenite de la 581 producatori din 35 de tari. Au fost acordate 545 medalii: 10 Mari Medalii de Aur, 403 Medalii de Aur si 132 Medalii de Argint.

Trapiche a primit 2 din cele 3 Mari Medalii de Aur care au mers catre Argentina si 6 dintre cele 17 Medalii de Aur. Printre vinurile premiate pot fi enumerate: Trapiche Malbec Single Vineyard Selection 2009 Domingo Sarmiento – Marea Medalie de Aur, Trapiche Malbec Single Vineyard Selection 2009 Jorge Mirales – Medalia de Aur, Broquel Malbec 2010 – Medalia de Aur.

In portofoliul companiei Halewood International Premium Imports, reprezentantul producatorului argentinian in Romania, se regasesc vinurile Trapiche Malbec Single Vineyard Selection, Broquel, Oak Cask si Astica.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content