FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Tranzactiile prin sistemul PayPoint au crescut cu peste 50% anul trecut

Tranzactiile prin sistemul PayPoint au crescut cu peste 50% anul trecut

Operatorul de plati in numerar PayPoint a raportat pentru anul financiar incheiat la data de 25 martie 2012 un numar de 19 milioane tranzactii plati facturi in Romania, volum cu 56% mai mare comparativ cu cel inregistrat in anul precedent ca urmare a extinderii retelei punctelor de plata si a dezvoltarii portofoliului de furnizorii parteneri.

In vederea optimizarii prezentei la nivel national, numarul punctelor de plata ce ofera servicii Plati Facturi si Incarcare Electronica a crescut cu 12% in decursul anului financiar incheiat, reteaua PayPoint numarand 6.730 magazine de proximitate.

Totodata, compania anunta extinderea portofoliului de furnizori parteneri prin incheierea a opt noi contracte in domeniile in care deja activeaza: utilitati, servicii financiare, telecom. Prin lansarea serviciului transfer de bani in tot mai multe puncte de plata la nivel national, PayPoint raspunde cu succes obiectivului de furnizare a unor noi servicii catre un numar tot mai ridicat de consumatori.

In Romania, PayPoint si-a lansat oficial serviciul de plata a facturilor in numerar sub brand propriu in august 2008 si si-a extins portofoliul de clienti prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. In prezent, PayPoint cu 44 de clienti importanti din domeniul telecomunicatiilor, al utilitatilor si al serviciilor financiare, dintre care 36 sunt contracte pentru servicii de colectare plati. Astfel: sectorul de plati pentru utilitati.

Profi, ultimul retailer intrat in retea

Incepand cu data de 22 mai, magazinele Profi beneficiaya de serviciile de incasare a facturilor de utilitati si incarcare electronica a cartelelor de telefonie mobila oferite de PayPoint, ca urmare a parteneriatului incheiat intre cele doua companii.

Serviciile PayPoint sunt o modalitate simpla si rapida de plata a facturilor si incarcare electronica, disponibila in toata tara, magazinele Profi avand un program extins de lucru (luni-sambata: 07-22, duminica: 08-20). Clientii nu sunt conditionati de achizitionarea unor articole din magazine si nu exista comisioane pentru tranzactionari, serviciul fiind gratuit. Consumatorii trebuie doar sa se prezinte cu facturile intr-unul din magazinele Profi, iar vanzatorul se va ocupa de scanarea codului de bare si incasarea in numerar a banilor.

Profi Rom Food detine in momentul de fata 118 magazine de proximitate in 72 de localitati din toata tara, ceea ce il califica drept unul dintre primele patru lanturi de retail alimentar modern din Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content