FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Transavia isi consolideaza pozitia in piata printr-o investitie de anvergura

Transavia isi consolideaza pozitia in piata printr-o investitie de anvergura

Transavia, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala a carnii de pasare, anunta inaugurarea unei noi unitati de crestere a pasarilor - complexul avicol de la Cristuru Secuiesc, judetul Harghita.

Noul complex avicol este o investitie de anvergura in procesul de crestere a puilor, realizata de Transavia in judetul Harghita, numarand 36 de hale de productie. Transavia va produce la Cristuru Secuiesc un total de peste 2 milioane de capete anual. Unitatea este tehnologizata cu echipamente germane de ultima generatie, de la liderul mondial in domeniu, Big Dutchmann.

„Noua unitate de la Cristuru Secuiesc va produce 5.500 tone de carne anual si este una dintre cele mai importante investitii din Romania in domeniul cresterii puilor. La Transavia, totul este produs in cadrul companiei, pentru ca doar asa putem fi siguri ca adevarata calitate si siguranta alimentara sunt livrate consumatorilor”, declara Ioan Popa, Director General Transavia.

Odata cu aceasta investitie, Transavia a creat peste 30 de noi locuri de munca, a marit capacitatea de productie a Statiei de Incubatie si obtinere a puilor de o zi, a Fabricii de nutreturi combinate Sintimbru, precum si capacitatea de abatorizare de la Oiejdea, marindu-se si parcul auto cu autospeciale care deservesc aceasta ferma.

Transavia este o societate pe actiuni cu capital privat integral romanesc. Grupul Transavia produce in prezent peste 50.000 de tone de carne pe an in facilitatile sale de productie din Transilvania. Transavia detine 15 ferme de crestere  pui de carne, doua ferme de reproductie si doua statii de incubatie, o fabrica de nutreturi combinate, doua abatoare performante de industrializare a carnii si o fabrica de procesare a carnii, precum si doua ferme vegetale. Transavia este prezenta pe piata internationala prin exporturi in tari din Comunitatea Europeana (inclusiv Franta si Marea Britanie), Africa si Orientul Apropiat.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content