FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Trade Round Table la cea de a sasea editie

Trade Round Table la cea de a sasea editie

Revista Magazinul Progresiv are placerea de a va invita la cea de a sasea editie a evenimentului Trade Round Table, care va avea loc in data de 22 octombrie 2009, la hotel Radisson din Bucuresti.

Ce schimbari a adus anul 2009 in industria de retail si FMCG si cum trebuie ele interpretate, cum s-au modificat comportamentele de consum, ce transformari au suferit relatiile dintre partenerii de afaceri sau ce riscuri si oportunitati pot emerge la inceputul anului 2010, sunt doar cateva dintre temele pe care le abordeaza evenimentul.

Printre lectorii confirmati pana in acest moment la editia din 2009 a Trade Round Table se regasesc personalitati precum Cecile Riverain, Senior Business Analyst International IGD; Cosmin Alexandru, Managing Director Brandivia; Bogdana Baltasiu, Client Sales & Services Nielsen si Aura Radulescu, Director Achizitii Provera.  

Participantii care se inscriu la eveniment pana la data de 1 octombrie beneficiaza de un discount de 30 euro.

Mai multe informatii despre editia de anul acesta, dar si despre editiile precedente,  puteti consulta www.trt.ro.

Trade Round Table este un eveniment organizat de revista Magazinul Progresiv pentru si despre industria FMCG care urmareste prezentarea de informatii de actualitate si tendinte din piata romaneasca si internationala de distributie si retail.

Evenimentul reuneste reprezentanti ai companiilor producatoare de bunuri de larg consum, ai tuturor structurilor moderne de vanzare, de la supermarketuri la cash&carry, ai companiilor de cercetare de piata, oameni de afaceri din industria de profil din Romania, dar si factori de decizie din firme de comert detailist, de distributie, din partea importatorilor de produse alimentare si nealimentare, dar si a agentiilor de cercetare a pietei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content