FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Tolia Sireteanu, noul director de comunicare la Brand Support

Tolia Sireteanu, noul director de comunicare la Brand Support

Tolia Sireteanu s-a alaturat echipei Brand Support pe pozitia de PR and Communication Director. Cu o experienta extinsa in marketing si comunicare, Tolia a petrecut ultimii doi ani in cadrul departamentului de vanzari&marketing al Hotelului Howard Johnson Grand Plaza, anterior ocupand functia de Marketing&PR Manager in cadrul Fun Sport Entertainment.

Tolia are experienta si in retailul alimentar, anterior jobului la Fun Sport Entertainment ea ocupand pozitia de Specialist Marketing in cadrul retelei de supermarketuri Ethos.Managerul este absolventa a Facultatii de Economie Generala, specializarea Economia si Dreptul Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, precum si a unor cursuri de specializare si perfectionare in domeniile PR&Marketing. 

Brand Support este o companie romaneasca dedicata exclusiv Trade Marketing-ului, fondata in 2008. In cei patru ani de activitate, agentia si-a dezvoltat constant portofoliul de clienti in zona FMCG si si-a extins domeniul de activitate, fiind in prezent una (dintre cele mai importante agentii de creatie si inovatie in below-the-line (BTL) de pe piata.
 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content