FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Toblerone in varianta ciocolata amaruie

Toblerone in varianta ciocolata amaruie

Preferintele romanilor pentru cicolata amaruie s-au intensificat iar Toblerone, pentru a tine pasul cu cerintele consumatorilor a lansat un nou sortiment, Toblerone ciocolata amaruie, care combina ingrediente precum miere, migdale, nougat si ciocolata elvetiana cu un continut ridicat de cacao.

„In ultimii ani, preferintele consumatorilor romani pentru ciocolata amaruie sunt tot mai evidente, dovada stand cresterea de peste 40% a acestui segment in cadrul categoriei de tablete. Comparativ cu alte tipuri de ciocolata, aceasta crestere este cea mai dinamica, indicand o buna oportunitate pentru lansarea de varietati de ciocolata amaruie de o buna calitate  si in acelasi timp diferentiate. Calitatea si diferentierea sunt cuvintele de baza pentru succesul in aceasta categorie avand in vedere concentrarea cea mai mare in cadrul segmentului de tablete premium. O treime din piata de tablete premium este deja detinuta de varietati de ciocolata amaruie”, a declarat Maria Tudose, brand manager.

Toblerone a fost lansata in Romania la inceputul anului 2002, fiind disponibila atat ca ciocolata cu lapte cat si ca ciocolata alba. De atunci si pana in present romanii au consumat peste 43 milioane de triunghiuri de ciocolata.

Cu trecerea anilor, Toblerone si-a diversificat sortimentatia insa a continuat sa pastreze elementele sale definitorii: forma de triunghi, ciocolata elvetiana si combinatia de miere, midgale si nougat.

Ciocolata Toblerone a fost creata acum mai bine de 100 de ani, intr-o fabrica din Berna de catre ciocolatierul Theodor Tobler. Pentru a reprezenta locul de provenienta, ciocolata a fost dispusa sub forma unor triunghiuri ce simbolizeaza o miniatura a Alpilor Elvetieni.
Ciocolata este disponibila consumatorilor din peste 110 tari din intrega lume  iar secretul fabricarii este detinut de o singura fabrica din zona Alpilor.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content