FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Titan a investit 300.000 de euro in cel de-al 45-lea Belforno Fresh din Capitala

Titan a investit 300.000 de euro in cel de-al 45-lea Belforno Fresh din Capitala

Titan SA, una dintre cele mai mari companii de morarit si panificatie, inaugureaza un nou magazin Belforno Fresh in Bucuresti, al 45-lea al retelei. Amplasat in zona Garii de Nord a Capitalei, magazinul vine in intampinarea nevoii tot mai crescute a consumatorilor de acces rapid si direct la o sortimentatie variata de produse de panificatie proaspete.

Compania a anuntat ca va continua inaugurarea de noi asemenea spatii, in zonele de locuinte, pentru a raspunde nevoii clientilor de „alegere bine facuta” in materie de panificatie.

In premiera pe piata din Romania, noul magazin Belforno Fresh va fi prevazut cu o moara de grau artizanala, complet functionala, care va indeplini, in prima instanta, un rol informativ pentru clientii magazinului.

Proiectul pilot vine in completarea programului informational deja derulat de companie in locatiile Belforno Fresh – difuzarea unei suite de filme educative despre paine - referitoare la valoarea nutritionala, alegerea potrivita fiecarui stil de viata - si despre fabricarea painii proaspete Titan. Pe acesta cale, clientii magazinelor pot afla de la un medic nutritionist tot ce trebuie sa stie despre paine inainte de a alege sortimentul dorit.

Valoarea investitiei in noul magazin Belforno Fresh este de 300.000 de euro. Pana la finalul anului, compania Titan urmeaza sa mai deschida alte 5 asemenea spatii in Capitala, a caror valoare totala se cifreaza la suma de peste un milion de euro.

Noul magazin Belforno Fresh Gara de Nord are o suprafata de aproximativ 100 de metri patrati si se afla situat pe Str. Garii de Nord, nr. 2, sector 1, Bucuresti.
Lantul de magazine Belforno Fresh comercializeaza in prezent produse precum paine proaspata Titan, produse de patiserie coapte in magazin, produse de cofetarie si sandvisuri. Aceasta gama de produse proaspete este completata de o gama complementara de racoritoare, lactate si cafea gata preparata. Gama de produse este in permanenta improspatata cu noutati pe fiecare categorie.

Titan SA este membra a grupului austriac LLI Euromills, cel mai mare jucator pe piata de morarit la nivel mondial. Titan comercializeaza de la produse de baza – faina, malai, gris, pesmet – pana la produse finite, de tipul cerealelor, painii si produselor de patiserie. In prezent, Titan are circa 850 de angajati.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content