FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Timisoreana si Legendele fotbalului romanesc redau placerea Fotbalului Adevarat

Timisoreana si Legendele fotbalului romanesc redau placerea Fotbalului Adevarat

Timisoreana, sponsorul principal al Cupei Romaniei readuce in prim plan Fotbalul Adevarat. Campania are ca ambasadori 11 legende ale fotbalului de altadata, care vor juca un meci demonstrativ cu suporterii in deschiderea finalei Cupei Romaniei de pe 26 mai de la Iasi. Campania este sustinuta si de un ambalaj intr-o editie speciala inedita, pe doze fiind prezente chipurile celor 11 legende ale fotbalului romanesc.

„Sa nu uitam ce inseamna fotbal!” este mesajul Timisoreana care a mobilizat 11 glorii ale fotbalului romanesc - Lung, Iovan, Bumbescu, Belodedici, Ungureanu, Augustin, Stoica, Beldeanu, Cartu, Orac si Camataru.

Legendele ii vor incanta inca o data pe romani prin calitatile lor intr-un meci de zile mari cu suporterii. Microbistii care impartasesc valorile Fotbalului Adevarat au sansa de a-si implini un vis, acela de a fi pe teren in ziua finalei Cupei Romaniei Timisoreana. Tot ce au de facut este sa se inscrie pe site-ul www.fotbaladevarat.ro si sa demonstreze ca au calitatile necesare pentru a juca in compania legendelor in deschiderea finalei de pe 26 mai de la Iasi.

Cei mai buni vor fi desemnati prin vot de catre utilizatorii site-ului, dar si de ochiul format al lui Mircea Radulescu, directorul scolii federale de antrenori. Dupa ce vor fi alesi cei 16 norocosi (11 titulari si 5 rezerve) care vor juca impotriva fostilor mari fotbalisti, acestia vor intra intr-o pregatire centralizata in cantonamentul de la Mogosoaia, sub atenta observatie a aceluiasi Mircea Radulescu.

Este pentru prima data in Romania cand o bere lanseaza pe piata doze cu 11 ambalaje diferite, acestea regasindu-se deja la raft pentru consumatorii iubitori de fotbal. Sponsorul principal al Cupei Romaniei face astfel o surpriza suporterilor care pot colectiona ambalajele si spera ca le va face placere sa isi formeze singuri propriile echipe de legenda.

Berea Timisoreana a fost fabricata inca din 1718 in cea mai veche fabrica de bere din Romania. In ultimii ani, Timisoreana a fost premiata cu aur si distinctia Champion Lager Trophy in 2007 si cu argint in 2008 la Australiam International Beer Awards, al doilea concurs ca importanta din lumea berii.

In cadrul competitiei World Beer Championship in Statele Unite a primit medaliile de argint in 2007 si respectiv 2008. Timisoreana se afl? in portofoliul Ursus Breweries alaturi de marci precum: Ursus, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell, Redd`s, Stejar, Ciucas si Azuga.   

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content