FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Timisoreana serbeaza trei secole de existenta la Constanta

Timisoreana serbeaza trei secole de existenta la Constanta

Seria Serbarilor Timisoreana a inceput la Constanta, unde povestea de trei secole a celei mai vechi beri romanesti a atras in jur de 55.000 de vizitatori. Evenimentul, realizat in colaborare cu agentia Mercury 360, s-a desfasurat intre 26-28 iunie la Constanta si este primul de acest tip dintr-o serie de astfel de serbari ce vor avea loc succesiv la Craiova, Resita (10-12 iulie), Timisoara (17-19 iulie), Satu Mare (24-26 iulie), Iasi (31 iulie-2 august), Bacau (7-9 august) si Buzau (14-16 august).

„Fiecare s-a regasit in personajele si actiunile mai vechi sau mai noi care s-au intamplat la Serbari, pentru ca pentru prima oara, am adus la petrecere simboluri si personaje specifice nu pentru una, ci trei perioade diferite: medievala, interbelica si moderna”, spune Bianca Mereuta, Account Manager la Mercury360.

Spatiul de desfasurare al evenimentului a cuprins trei sectoare menite sa recreeze atmosfera specifica fiecarui secol sarbatorit. Astfel, berari, mestesugari dogari si jongleori s-au aflat in zona evului mediu; spectacole de pantomima si fotografii la minut au readus in prim plan perioada interbelica si, nu in ultimul rand, spiritului disco s-a resimtit in cea de a treia zona. Pe langa acestea, au existat standuri cu suveniruri constand in articole specifice fiecarei perioade: magneti de frigider, halbe si pahare, palarii de dama, jobenuri, brelocuri disco etc.

Spiritul petrecerii a fost sustinut si de programul de cantece si dansuri populare si de recitalurile unor trupe precum: Zero, Compact, Vank, Holograf si Pasarea Colibri.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content