FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Timisoreana devine sponsor principal al Echipei Nationale de fotbal

Timisoreana devine sponsor principal al Echipei Nationale de fotbal

Timisoreana, marca a Ursus Breweries, a incheiat un parteneriat cu FRF, devenind sponsorul oficial al Nationalei de fotbal a Romaniei. Timisoreana preluat stafeta de la Ursus, un alt brand produs de Ursus Breweries, sponsor al Echipei nationale din 2009.

“Pentru Timisoreana, ceea ce este de valoare in fotbal, Fotbalul Adevarat, merita sustinut, protejat si dus mai departe. De aceea, atunci cand Cupa Romaniei ajunsese o competitie secundara, in pericol de a pierde total interesul cluburilor, Timisoreana a inteles ca adevaratii prieteni se cunosc la greu si a pus umarul la sustinerea ei.  Suntem acum intr-un moment cand Echipa Nationala are si ea nevoie de sustinere, de incredere. In istoria ei de 90 de ani, Echipa Nationala a produs multe momente de mandrie, multe momente de Fotbal Adevarat. De aceea Timisoreana isi va extinde implicarea in fotbalul romanesc. Pe langa Cupa Romaniei ne dorim sa fim un partener de nadejde si al Echipei Nationale, in numele tuturor celor care apreciaza un meci frumos si o bere buna”, a declarat in cadrul unei conferinte de presa Mihai Barsan, Vice-Presedinte Marketing.

In ultimii ani, Timisoreana a aratat o implicare foarte importanta in fotbalul romanesc, desfasurand o serie de campanii precum “Meciul Legendelor vs. Suporteri” (2010) sau “Drumul Mingii” (2011) si prima finala de Cupa jucata pe Arena Nationala (2012), strans legate de sustinerea Cupei Romaniei Timisoreana. Cu ajutorul suporterilor, competitia a crescut in popularitate si a devenit mai mult decat o lupta pentru un trofeu, fiind definita de Fotbalul Adevarat. Timisoreana va ramane in continuare si sponsorul principal al competitiei Cupa Romaniei.

Timisoreana s-a nascut in cea mai veche fabrica de bere din Romania, fiind atestata printr-un act petitionar al magistratului orasului Timisoara, care dateaza din 1 ianuarie 1718.

Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.500 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd's, Stejar, Pilsner Urquell, Miller.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content