FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Tetra Pak a relansat campania "Da, lapte!", sustinuta si de catre 5 branduri de lapte

Tetra Pak a relansat campania "Da, lapte!", sustinuta si de catre 5 branduri de lapte

Tetra Pak, lider in industria procesarii si ambalarii alimentelor, a relansat campania „Da, lapte!” prin care sunt comunicate principalele beneficii ale consumului de lapte asupra sanatatii.

In opinia nutritionistilor, consumul zilnic recomandat de lapte este de minim 250 de ml pe zi, adica mai mult decat dublul consumului zilnic actual in Romania. Campania se va derula pana la finele anului 2012 si este sustinuta de persoane publice care iubesc laptele, dar si de medici care recomanda consumul de lapte, la cutie, datorita beneficiilor sale asupra sanatatii. In plus, campania “Da, lapte!” este sustinuta si de mai multe marci de lapte precum Danone, LaDorna, Milli, Oly, Zuzu, care folosesc tehnologia de procesare si ambalare la cutii de carton Tetra Pak.

“Din pacate, in Romania ne-am pierdut obiceiul de a bea lapte in fiecare zi si consumam de aproximativ de doua ori mai putin decat in tarile din Europa Occidentala, situandu-ne printre ultimele 3 tari din Europa in privinta consumului de lapte pe locuitor. Am relansat aceasta campanie pentru a redescoperi beneficiile laptelui, dar si noi modalitati in care il putem consuma, care pot deveni noi ocazii de rasfat", a declarat Cristina Dumitru, Communication and Environment Manager la Tetra Pak Romania si Moldova. 

„Un pahar de lapte aduce in organism 30% din valoarea zilnica necesara de calciu, un mineral care ajuta la construirea si mentinerea structurii oaselor si dintilor si care joaca un rol important in buna functionare a structurilor nervoase si in contractiile musculare. In plus, proteinele din lapte au o calitate superioara, ceea ce inseamna ca laptele contine toti aminoacizii esentiali functionarii normale a organismului”, a afirmat, la randul sau, dr. Serban Damian, nutritionist sportiv acreditat CIO - Centrul de nutritie Superfit.

Mai multe informatii despre campanie sunt disponibile pe www.dalapte.ro si pe pagina de Facebook www.facebook.com/BeaLapte.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content