FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Tehnologia Xbox Kinect, utilizata in campania nationala Coca-Cola EURO 2012

Tehnologia Xbox Kinect, utilizata in campania nationala Coca-Cola EURO 2012

Coca-Cola deruleaza promotia nationala «Lasa-te cuprins de nebunia fotbalului», lansata cu ocazia Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, avand ca premii bilete la Euro 2012, doze Coca-Cola de colectie, lansate în editie limitata, si mingi personalizate Euro 2012, semnate de catre jucatori ai Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei.

In cadrul campaniei Coca-Cola EURO 2012 au fost amplasate console Xbox cu senzor Kinect in mai multe locuri din  Bucuresti, special amenajate in AFI Cotroceni, Baneasa Shopping City, Sun Plaza si in statiile de metrou Obor, Piata Unirii 2 si Piata Victoriei 1. Tehnologia Kinect muta experienta sportiva in spatiul virtual. Kinect este un senzor revolutionar creat pentru consola Xbox 360 care permite utilizatorilor sa controleze personajele din jocuri si aplicatii prin simpla miscare a corpului, tehnologia fiind capabila sa capteze atat mimica fetei, cat si miscarile corpului. Un senzor performant analizeaza pozitia corpului de 30 de ori pe secunda si transfera miscarile schitate de catre utilizator personajului din joc sau aplicatie. Cu o simpla miscare a corpului, persoanele care interactioneaza cu senzorul Kinect se transforma intr-unul dintre personajele din spotul TV Euro 2012.

Cei care nu pot ajunge sa foloseasca dispozitivele Xbox Kinect pe durata campaniei pot accesa site-ul www.Coca-Cola.ro, unde isi pot dezlantui bucuria fotbalului.
„Ne bucuram sa oferim consumatorilor Coca-Cola un plus de inovatie in cadrul campaniei Euro 2012. Prin integrarea si comunicarea intre platformele de ultima generatie, oferim o flexibilitate de interactiune remarcabila fanilor in mediul online”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Senior Marketing Activation Manager SSDs Romania si Moldova.
Campania lansata cu ocazia Euro 2012 face parte din initiativa globala Coca-Cola de sprijinire a evenimentelor si programelor sportive in scopul promovarii unui stil de viata activ si echilibrat.
Promotia nationala cu premii va dura pana la data de 17 iunie 2012 inclusiv.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content