FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Tedi a lansat "Valiza cu surprize"

Tedi a lansat "Valiza cu surprize"

Tymbark Maspex Romania a lansat oficial la data de 9 decembrie 2009 o campanie dedicata sucurilor Tedi – „Valiza cu surprize”. Campania se deruleaza in perioada 1 decembrie 2009 - 28 februarie 2010 iar la promotie participa sticlele Tedi la gramaje de 330 ml si 750 ml.

Produsele cu etichete promotionale au tiparite pe verso coduri unice si regulamentul campaniei. Consumatorii se pot inscrie in concurs prin doua canale de participare: prin trimiterea unui sms ce contine codul unic de pe eticheta sau prin inregistrarea pe website-ul dedicat promotiei, www.valizacusurprize.ro .

Pe langa premiile saptamanale constand in papusi muzicale Cleopatra Stratan sau agentii G-Force, participantii pot castiga marele premiu, o excursie pentru toata familia in Europa Park cu bani de buzunar asigurati. Excursia va fi oferita pe 15 martie 2010 in urma unei trageri la sorti.

Tedi este o marca a companiei Tymbark Maspex Romania ce a aparut pe piata din Romania in 2001. Sucul, pozitionat drept un produs special conceput pentru copii, se prezinta sub forma unui piure de morcovi si fructe, bogat in vitamine si fara conservanti.

Grupul polonez Maspex exista pe piata de 18 ani si are filiale dezvoltate in opt tari din Centrul si SE Europei. Compania este prezenta in Romania din anul 1996, fiind cunoscuta pana in anul 2006 sub denumirea de La Festa. Prima fabrica a companiei a fost deschisa la Popesti-Leordeni, langa Bucuresti, iar din 2001 intreaga activitate a Tymbark Maspex Romania se desfasoara la Valenii de Munte.

Conform oficialilor companiei, in al doilea trimestru din anul 2010, compania va inaugura o noua unitate de procesare, intreaga investitie ridicandu-se la 4,5 milioane de euro. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content