FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Tchibo Exclusive isi schimba ambalajul, dar isi pastreaza gustul si aroma

Tchibo Exclusive isi schimba ambalajul, dar isi pastreaza gustul si aroma

Acelasi gust echilibrat si aceeasi aroma fina a cafelei 100% Arabica sunt disponibile acum intr-un nou ambalaj, cu un design modern si elegant.

Exista doua soiuri principale de cafea: Arabica si Robusta, iar diferenta dintre acestea este data de gust si de aroma. Arabica este o cafea de calitate superioara, puternic aromata, pura si fina, in timp ce Robusta este o cafea tare, cu un gust puternic, usor amaruie si contine mai multa cofeina. 60% din productia mondiala de cafea este Arabica. Tchibo Exclusive contine doar cafea 100% Tchibo Arabica. Cultivate la altitudini de peste 1400 m, boabele de cafea 100% Tchibo Arabica se maturizeaza lent, avand timp sa-si dezvolte gustul echilibrat si aroma fina. Doar boabele coapte, de un rosu intens, sunt culese bob cu bob pentru Tchibo Exclusive. Apoi, cafeaua este prajita lot cu lot, pentru ca fiecare soi sa-si dezvaluie caracterul unic. Tchibo 100% Arabica este ambalata prin tehnologia germana Tchibo pentru a-si pastra aroma proaspata.
Tchibo este unul dintre cei mai importanti producatori de cafea din lume, fiind lider pe piata de cafea prajita in Germania, Austria, Polonia si Cehia. Compania a intrat pe piata romaneasca in anul 2001. 
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content