FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Targul Annapoorna - Lumea produselor alimentare, India 25 - 27 noiembrie 2009

Targul Annapoorna - Lumea produselor alimentare, India 25 - 27 noiembrie 2009

In 2008, expozitia dubla Annapoorna - Lumea produselor alimentare, India si Targul International din domeniul serviciilor din industria alimentara India a adunat 5.258 de vizitatori din 32 de tari. Punctul de interes al acestora au fost produsele alimentare si bauturile, precum si cateringul si tehnologia de retail.

Aceasta combinatie de manifestari face din Annapoorna un punct de intalnire si de interes pentru toti cei implicati in industria alimentara: producatori, furnizori, importatori si exportatori de alimente si bauturi.

4.995 dintre cei care au vizitat targul in anul 2008 au fost din India, ceea ce sporeste sansele unei companii interesate sa patrunda pe piata acestei tari. In perioada 2006 - 2007, valoarea industriei alimentare indiene a fost estimata la aprox. 200 de miliarde USD din care industria procesatoare de produse alimentare la 85 miliarde USD. In prezent, aceasta creste cu o rata de 13% pe an si are un potential mai ridicat de exploatare in special in sectoarele legume / fructe, mancare ambalata, bere si vin.

Cine poate sa expuna?

La Annapoorna sunt asteptati furnizori de materii prime pentru industria alimentara, conserve, condimente, fructe si produse vegetale, aditivi si ingredienti pentru industria alimentara, peste, fructe de mare, produse alimentare proaspete, congelate, inghetata, carne si produse din carne, paine si produse de patiserie, bauturi alcoolice si racoritoare.

Targul are loc in perioada 25 - 27 noiembrie 2009 la Centrul de Expozitii Bombay din Mumbai si reprezinta oportunitatea de a orienta afacerea spre o directie profitabila.
Pentru mai multe informatii si oferte puteti apela: + 40 31 409 41 76, 0722 23 82 14 sau koelnmesse.romania@rdsmail.ro. Puteti accesa si site-ul targului www.worldoffoodindia.com.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content