FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Target Mega Image: cinci noi magazine in luna septembrie

Target Mega Image: cinci noi magazine in luna septembrie

Mega Image a inaugurat un nou magazin Shop&Go in capitala. "Este doar prima deschidere din cele cinci programate pentru luna septembrie", spune retailerul belgian intr-un comunicat de presa. Noua unitate este situata in Strada Nicolae Caramfil, Nr. 48, Bl. XI, sector 1, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 125mp.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine,iar noul concept Shop&Go vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din imediata proximitate a locuintei sau in drum spre casa. In plus, Mega Image ofera pe piata prin conceptul Shop&Go si posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania  cu o retea ce cuprinde 152 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (117) si Shop&Go (35).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content