FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Targ de produse traditionale si ecologice din zona Olteniei si Maramuresului la real,- Craiova

Targ de produse traditionale si ecologice din zona Olteniei si Maramuresului la real,- Craiova

Timp de aproape doua saptamani, mai precis intre 2-14 august 2012, real,- Hypermarket organizeaza un targ de produse locale, traditionale si ecologice, avand in centrul atentiei, in premiera pentru evenimentele de acest fel, bunatati cu gust de Oltenia si specialitati culinare specifice zonei Maramuresului. 

„Cu ocazia targului, dar nu numai, pe rafturile magazinului real,- din Craiova se gasesc peste 200 de produse cu specific local, provenite de la micii producatori, si peste 140 de produse cu specific maramuresean, de la sapte producatori din zona de nord a tarii, care prezinta garantiile unor produse ecologice, fara coloranti, conservanti sau aditivi alimentari artificiali, folositi indeobste in industria alimentara actuala. Prin acest targ, ne aducem contributia la popularizarea produselor locale de mare calitate si cu renume, fie ca vorbim de produsele oltenesti ori de alte produse traditionale romanesti. In acelasi timp, prezenta produselor autohtone cu specific local in magazinele noastre este un avantaj competitiv pentru noi”, a spus Nicolae Danciu, Senior Manager Producatori Locali la real,- Hypermarket. 

La targul de la Craiova, producatorii olteni vin cu bunatati cunoscute, dintre care se remarca vinurile oltenesti, branzeturile si preparatele de carne specifice Olteniei, ouale, mezelurile, produsele de panificatie, fursecurile de casa si inghetata. O surpriza deosebita pentru craioveni va fi prezenta celor 7 producatori din Maramures, care vor veni la targ cu specialitati traditionale din nordul tarii, precum siropuri, dulceturi (inclusiv varietati exotice precum dulceturile de ceapa rosie, ardei iute sau usturoi), produse apicole, prajituri de casa, zacusca, muraturi, dar si costume, accesorii si podoabe traditionale. 

Anul trecut, real,- a lansat programul strategic „Produceti romaneste, vindem romaneste”, in dorinta de a aduce pe rafturile magazinelor cat mai multe produse locale. Targurile de produse locale si traditionale reprezinta doar una dintre numeroasele actiuni care fac parte din initiativele programului, urmand sa fie organizate la nivelul tuturor oraselor in care exista magazine real,-  real,-

Hypermarket Romania s-a lansat oficial in martie 2006 si opereaza 24 de magazine pe piata locala in 18 orase din tara (4 in Bucuresti, cate 2 in Timisoara, Oradea si Constanta si cate unul in Arad, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Targu Mures, Brasov, Suceava, Bacau, Galati, Ploiesti, Pitesti si Craiova. Reteaua magazinelor real,- comercializeaza aproximativ 70.000 de produse alimentare si nealimentare, provenind de la peste 1.700 de furnizori, dintre care 90% sunt din Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content