FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Synovate Romania numeste un nou Manager General

Synovate Romania numeste un nou Manager General

Synovate, una dintre cele mai importante companii globale de cercetare de piata, anunta numirea doamnei Carmen Wieck in pozitia de Manager General al Synovate Romania.

Carmen Wieck a ocupat anterior functia de Marketing Manager ciocolata si biscuiti in cadrul companiei Kraft Romania. Cariera ei cuprinde pozitii in marketing si vanzari detinute atat in Romania, cat si in afara granitelor tarii, incepand cu P&G in Bucuresti si continuand cu Coca-Cola, companie pentru care si-a desfasurat activitatea atat in Romania, cat si Croatia. Wieck s-a alaturat apoi companiei Ansell Healthcare in Bruxell ca Director de Marketing pentru Pietele in Curs de Dezvoltare, inainte de a se intoarce in Romania ca Marketign&Trade Marketing Manager pentru Starfoods - PepsiCo.

"Asteptam de la Carmen sa mentina pozitia noastra de leader pe piata de research din Romania, utilizand abilitatile si experienta dobandite prin interactiunea cu unele dintre cele mai renumite marci internationale", mentioneaza Kurt Thompson, CEO al companiei Synovate pentru Europa Centrala si de Est si Orientul Mijlociu.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content