FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Supremia deschide in Bucuresti al doilea magazin Povesti cu condimente

Supremia deschide in Bucuresti al doilea magazin Povesti cu condimente

Supremia Grup, unul dintre cei mai mari producatori de ingrediente pentru industria alimentara din Romania, a inaugurat vineri, 7 martie, al doilea magazin “Povesti cu condimente”.

 Magazinul este situat in centrul comercial AFI Palace Cotroceni si gazduieste peste 200 de produse: condimente naturale, atat sub forma de seminte, cat si macinate, ierburi aromate, fructe confiate, amestecuri de condimente, ingrediente pentru patiserie, precum si produse complementare (borcane pentru condimente, saculeti din panza, rasnite si sorturi).

“Suntem un nume cunoscut in industrie, insa pe piata consumatorilor finali avem o notorietate scazuta, lucru normal pentru o companie de tip B2B (business to business). Am lansat acest proiect pentru a oferi si clientilor finali sansa de a gusta condimente de calitate”, a declarat Levente Hugo Bara, directorul general Supremia Grup.

Potrivit reprezentantilor companiei cel mai bine vandute produse sunt condimentele traditionale. “Consumatorul roman e inca un consumator traditional. El este axat in principal pe sare, pe piper, pe boia, ceea ce pe noi ne bucura”, a declarat Iulia Gus, specialist marketing in cadrul Supremia Grup.

Deschiderea unitatii a coincis cu lansarea magazinului virtual www.povesticucondimente.ro. In acest fel consumatori din toata tara pot comanda ingrediente. In plus, site-ul va contine o sectiune de retete culinare, precum si un blog unde se vor publica curiozitati despre condimente.

“Vom deschide si magazinul online pentru a fi siguri ca oricine din tara va avea acces la aceste condimente. Unitatea pe care o inauguram astazi e practic al treilea magazin destinat consumatorului final pentru ca la poarta fabricii avem un magazin de prezentare, care poarta numele Supremia. Pe termen scurt ne oprim aici”, a adaugat Iulia Gus.

Supremia Grup, companie cu capital privat integral romanesc, a fost infiintata in anul 2000. In 2011, compania a inaugurat sediul central din Alba Iulia, in urma unei investitii de peste 9 milioane de euro. Supremia Grup ofera solutii complete pentru industria alimentara: mixuri complete, mixuri personalizate, condimente naturale importate din toate colturile lumii, materii auxiliare, membrane naturale si artificiale.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content