FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Supermarketul cu numarul 45 pentru Mega Image

Supermarketul cu numarul 45 pentru Mega Image

Mega Image a deschis, la sfarsitul lunii august, cel de-al treilea supermarket din municipiul Constanta. Noul magazin este situat pe strada Alexandu Lapusneanu, are o suprafata de vanzare de 400 mp, o sortimentatie de aprozimativ 4500 de produse si patru case de marcat. Prin deschiderea acestui nou supermarket, Mega Image a creat 31 de noi locuri de munca.   

Reteaua Mega Image ajunge astfel la un numar de 45 de unitati. In Constanta reteaua cuprinde acum 3 unitati Mega Image, unul dintre supermarketuri fiind amplasat in cadrul Tomis Mall Constanta.

In Bucuresti reteaua numara 41 de unitati, dupa in luna Iulie trei din magazinele Prodas preluate au fost deja deschise sub sigla Mega Image (Mega Image Vitan, Mega Image Obor si Mega Image Racovita).

Fondata in 1995, Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania, parte din Delhaize Group si cel mai mare lant de supermarketuri din Bucuresti, cu o retea ce cuprinde 45 magazine in Bucuresti, Constanta si Ploiesti.
Cu o lunga  prezenta pe piata romaneasca de retail, Mega Image isi propune sa participe activ la dezvoltarea comertului, prin oferirea de calitate, inovatie si prospetime clientilor sai.   

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content