FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Studiu Mednet: Top 5 alimente consumate in post

Studiu Mednet: Top 5 alimente consumate in post

Aproape 56% dintre oraseni obisnuiesc sa tina post, insa doar 7% dintre persoanele vizate tin toate posturile de peste an (7,0%), arata cel mai recent studiu MEDNET Marketing Research Center.

Referindu-ne la costurile alimentare din perioada postului, aproape 53% dintre respondenti declara ca, in perioadele in care tin post, cheltuiesc la fel ca in perioadele fara post, 20,1% mai mult decat in perioadele fara post, iar 18,3% mai putin decat in perioadele fara post.

Studiul mai arata ca in topul topul primelor cinci categorii de produse consumate frecvent se afla: fructele proaspete (96,1%), mancarea gatita (93,5%), legumele proaspete si uscate (90,9%), maslinele (71,8%) si legumele conservate (67,7%).
Cercetarea a fost realizata de catre MEDNET Marketing Research Center in perioada 15 – 29 februarie 2012 pe un esantion reprezentativ pentru mediul urban. Au fost intervievate telefonic 1000 de persoane din mediul urban cu varsta cuprinsa in intervalul 18 – 70 ani. Marja de eroare este de +/- 3,09% pentru un grad de incredere de 95%.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content