FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Studiu anual "Provocari manageriale si evolutia organizatiilor", editia 2009

Studiu anual "Provocari manageriale si evolutia organizatiilor", editia 2009

Incepand cu anul 2008, Danis Consulting a demarat realizarea unei cercetari anuale menita sa ajute managerii si organizatiile in intelegerea tendintelor actuale si viitoare ale locului de munca modern.

Studiul a pornit de la dorinta de a construi o imagine cat mai clara despre provocarile si problemele pe care le intalnesc managerii si organizatiile din Transilvania, imagine care sa fie un sprijin real pentru manageri in intelegerea realitatilor din organizatia proprie comparativ cu alte organizatii din domenii de activitate similare si in fundamentarea strategiilor si planurilor de dezvoltare a organizatiei.

Pentru cea de-a doua editie, cea din 2009, Departamentul de Cercetare & Dezvoltare al Danis Consulting, condus de Sabina Lionte - consultant , a colaborat cu Roffey Park Institute din Marea Britanie.

Datele au fost colectate in perioada iulie - august 2009 printr-un chestionar adresat managerilor din firme private, din 15 judete din Transilvania. Chestionarul a fost completat electronic. Numarul total de respondenti a fost de 229, din care 40% provin din firme cu 1 pana la 9 angajati, 27% din firme cu 10 pana la 49 de angajati, 20% din firme cu 50 pana la 249 de angajati, 13% din firme cu peste 250 de angajati.

Rezultatele detaliate ale studiului le puteti consulta accesand http://www.magazinulprogresiv.ro/exclusivonline/article/earticle_id/43

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content