FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Strauss Romania are un nou director general

Strauss Romania are un nou director general

Incepand cu acest an, echipa manageriala a companiei Strauss Romania va fi condusa de Marius Melesteu, care va ocupa functia de director general pentru intreaga regiune Balcani, ce include Romania, Bulgaria si Moldova.

Anterior, Marius Melesteu a lucrat in marketing si vanzari, in pozitii de top, la companii precum Unilever Romania, unde, pe parcursul a 7 ani, a evoluat de la Senior Brand Manager la National Sales Manager. Formarea sa profesionala a fost completata de experienta internationala dobandita la Unilever Belgrade, unde a fost Country Manager.  Dupa revenirea in tara a lucrat timp de cinci ani pentru Heineken Romania ca Director Comercial, ultima pozitie ocupata inainte de a veni la conducerea companiei Strauss.

 “Cred cu tarie ca experienta unei provocari si mai mari este una benefica si ma bucur ca mi s-a oferit aceasta sansa sa aduc organizatiei Strauss expertiza acumulata de-a lungul ultimilor ani pe plan national si regional. Vin la conducerea Strauss Balkans foarte optimist si increzator ca impreuna cu echipa mea vom face fata cu bine provocarilor actuale ale pietei”, a declarat Marius Melesteu, cu ocazia numirii in functie. 

Strauss Romania este o companie 360 grade, oferind consumatorilor sai nu numai cafea ambalata, ci si produse care au o legatura directa cu cafeaua. In Romania, Strauss detine urmatoarele doua branduri: Doncafé si Fort. In portofoliul Doncafé exista: cafea prajita si macinata - Doncafé Elita, Doncafé Selected, Doncafé Gold si Doncafé Decaffeinated, cafea instant si Doncafé Mixes.

Grupul Strauss este o companie listata la bursa, cu 70 de ani de experienta in domeniu. Grupul Strauss este activ pe 5 continente, detine sute de marci si are circa 11.000 de angajati. Compania ocupa pozitia a doua pe piata de cafea din Brazilia, tara cafelei si se pozitioneaza drept una dintre primele 7 companii din lume specializate in cafea.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content