FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Strauss Romania are un nou Director de Marketing

Strauss Romania are un nou Director de Marketing

Incepand cu luna ianuarie 2010, functia de Director de Marketing al companiei Strauss Romania va fi ocupata de Razvan Mircea.

Razvan Mircea este absolvent al Academiei de Studii Economice, fiind licentiat in marketing si comert, si al programului de Executive MBA al ASEBUSS. Anterior, Razvan Mircea a ocupat functia de Strategy & Marketing Director la Vel Pitar, liderul industriei de panificatie, timp de 3 ani si jumatate, a lucrat la Star Foods PepsiCo aproximativ un an ca Trade Marketing Manager si la Carlsrom Beverages (Tuborg Romania) pe o perioada de 7 ani si jumatate ocupand diverse pozitii in departamentul de marketing al companiei pana la functia de Senior Brand Manager Tuborg&Holsten.    

„M-am alaturat echipei Strauss Romania cu convingerea ca aceasta colaborare va fi una benefica ambelor parti. Imi doresc sa particip activ la dezvoltarea companiei si sa aduc valoare echipei de profesionisti pe care am gasit-o aici”, a afirmat Razvan Mircea.    

Grupul Strauss este o companie listata la bursa, cu 70 de ani de experienta in domeniu. Grupul Strauss este activ pe 5 continente, detine sute de marci si are circa 11.000 de angajati. Compania ocupa pozitia a doua pe piata de cafea din Brazilia, tara cafelei si se pozitioneaza drept una dintre primele 7 companii din lume specializate in cafea.
Strauss Romania este o companie 360 grade, oferind consumatorilor sai nu numai cafea ambalata, ci si produse care au o legatura directa cu cafeaua.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content