FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Stephen Karl va prelua conducerea Bunge Prio Romania de la 1 septembrie

Stephen Karl va prelua conducerea Bunge Prio Romania de la 1 septembrie

Bunge Prio Romnia, companie cu activitati in domeniul agribusiness si productia uleiului imbuteliat, va fi condusa, incepand cu 1 septembrie 2014, de catre Stephen Karl.

Noul Managing Director al Bunge Prio Romania, care a ocupat anterior pozitia de managing director la Almos Group Romania - companie care detine peste 5.000 de hectare in judetul Neamt - il inlocuieste pe Giovanni Quaglia, al carui mandat temporar la conducerea companiei in Romania se va incheia la 31 august.

De asemenea, Karl a lucrat 10 ani in cadrul grupului BASF ocupand diferite pozitii in grup in SUA, Germania, Noua Zeelanda, Spania, iar intre anii 2008 si 2011 acesta a fost Head of Agriculture pentru Romania si Bulgaria.

Bunge Prio este un joint-venture creat in 2012 intre Bunge si Martifer, care integreaza capacitatile de colectare si procesare a semintelor oleaginoase detinute de cele doua companii in Romania si Bulgaria. Grupul este unul dintre cei mai importanti traderi de pe piata locala si lider in piata de ulei imbuteliat si in productia de bio-diesel. Prin facilitatile sale integrate de productie din Buzau si Lehliu, Romania, Bunge Prio are o capacitate de prelucrare seminte oleaginoase de peste 1 milion de tone.

Grupul american Bunge Limited, care activeaza in domeniul agribusiness si alimentar, opereaza in peste 40 de tari cu 35.000 de angajati. Bunge comercializeaza, depoziteaza si transporta seminte oleaginoase si cereale pentru clienti din toata lumea. Compania proceseaza seminte pentru a produce uleiuri comestibile si industriale sau concentrate proteice pentru hrana animalelor. De asemenea prelucreaza trestie de zahar pentru a obtine zahar si etanol.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content