FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Stephane Batoux vine la conducerea Coca-Cola Hellenic Romania & Moldova

Stephane Batoux vine la conducerea Coca-Cola Hellenic Romania & Moldova

Stephane Batoux este noul General Manager al Coca-Cola Hellenic Romania & Moldova, cel mai mare producator de bauturi non-alcoolice de pe piata. El a condus anterior operatiunile locale ale Danone - liderul pietei iaurturilor - timp de aproximativ trei ani, in ultimii doi ani fiind responsabil de toate tarile din Balcani ale companiei franceze.

Schimbarea din top managementul Coca-Cola Hellenic Romania vine la trei luni de la numirea lui Michalis Imellos - directorul interimar al companiei - in functia de CFO (Chief Financial Officer) al grupului, la sediul central din Atena. Michalis Imellos a preluat interimatul pentru functia de director general al subsidiarei romanesti a Coca-Cola Hellenic in iulie 2011, dupa plecarea lui Calin Dragan la Coca-Cola Japonia.

Stephane Batoux are o experienta de peste trei ani pe piata romaneasca, el fiind anterior director general al Danone Ucraina si Executive Vice President la Danone Rusia&CIS (fostele state sovietice). Executivul francez are un MBA pe Finance&Purchasing la Ecole Superieure de Commerce de Bordeaux, Franta, si un Master la University of Kent din Marea Britanie.

Coca-Cola Hellenic are circa 1.800 de angajati la nivel local si o cifra de afaceri de peste 1,7 miliarde de lei, potrivit raportarilor financiare ale companiei pe 2010. Rezultatele financiare aferente anului 2011, publicate recent de grup in Atena, indica o scadere de 4% a volumelor vandute pe piata din Romania, declinul fiind similar celui inregistrat in 2010 fata de anul anterior.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content