FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Stephane Batoux, numit director general al companiei Albalact

Stephane Batoux, numit director general al companiei Albalact

Stephane Batoux, fost director general al Coca-Cola Hellenic Romania si Danone Romania, a fost numit, incepand de astazi, director general al producatorului de lactate Albalact. Batoux preia, astfel, planurile de dezvoltare ale companiei de la Raul Ciurtin, presedintele Consiliului de Administratie al companiei, care a condus Albalact timp de patru ani si din functia de director general -anunta, intr-un comunicat, producatorul de lactate.

„Albalact intra intr-o noua etapa de dezvoltare, una decisiva, iar pentru a sustine aceasta etapa avem nevoie de un management bine structurat si vizionar. Intotdeauna am cautat sa construim strategia companiei cu oameni buni, care stiu nu doar unde sa caute oportunitatile de crestere, dar si sa vada perspectiva. Stephane Batoux este un manager cu experienta indelungata si valoroasa in industria FMCG si vine sa completeze o echipa de profesionisti care a cladit temeinic evolutia si performanta companiei in ultimii ani”, a declarat Raul Ciurtin.

Stephane Batoux vine la Albalact dupa un mandat de doi ani in pozitia de director general la Coca-Cola HBC Romania. Anterior acestei functii, el a condus timp de trei ani afacerile companiei Danone Romania.

Noul director general Albalact are 49 de ani si titlul MBA obtinut la Inalta Scoala de Comert (École Superieure de Commerce) din Bordeaux, Franta.

Albalact, cel mai mare producator de lactate cu capital majoritar romanesc, a urcat anul acesta pe locul al 2-lea in topul producatorilor din industria romaneasca de lactate. Compania a raportat anul trecut o cifra de afaceri de 423,2 milioane de lei, in crestere cu 23% fata de 2012, si a obtinut un profit de 8,4 milioane de lei, cu 14% mai mare decat profitul din anul precedent.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content