FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Stephane Batoux noul GM al Danone Romania

Stephane Batoux noul GM al Danone Romania

Noul director general pentru Romania si tarile din zona Adriaticii, Stephane Batoux, este francez si lucreaza in Grupul Danone de zece ani. Licentiat in stiinte economice la Universitatea engleza din Kent, a obtinut titlul de MBA la Inalta Scoala de Comert din Bordeaux, iar cariera si-a inceput-o in 1989, in cadrul echipei de achizitii a grupului farmaceutic francez Fournier.

In 1999 a intrat in echipa Danone, unde a lucrat si a fost promovat in structurile de achizitii, ajungand sa ocupe pozitia de director de achizitii pentru Danone Franta. Ulterior, a primit responsabilitatea de a coordona achizitiile diviziei de lactate a grupului, la nivel mondial.

Incepand cu anul 2004, Stephane Batoux a condus departamentul operational din cadrul Danone Rusia si a detinut pozitia de director general al Danone Ucraina, obtinand rezultate deosebite. Astfel, in ultimii patru ani, cifra de afaceri a crescut de zece ori, ajungand la 100 de milioane de dolari. Cota de piata a companiei a sporit cu 15 puncte procentuale si un important competitor local a fost achizitionat; fabrica sa, reabilitata si inaugurata in iunie 2008, a adaugat capacitatii de productie a grupului Danone inca 60 de mii de tone de produse pe an.

Stephane Batoux are 44 de ani, este casatorit si are trei fetite, in varsta de 10, 8 si 4 ani. Intreaga familie s-a stabilit in Bucuresti. Dupa trei ani si jumatate petrecuti in Romania, ca director general Danone pentru Europa de sud-est, Jacques Ponty isi va continua cariera in cadrul diviziei de ape minerale a Grupului Danone,
in China.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content