FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Stella Artois, ambalaj dedicat si campanie de Craciun

Stella Artois, ambalaj dedicat si campanie de Craciun

In decembrie, Stella Artois propune consumatorilor un ambalaj dedicat si o campanie cu suprize memorabile. Inauntru cutiei ce arata ca un cadou elegant se afla 6 doze de aluminiu, cu un design special, in editie limitata.

In plus, in toata luna decembire, in 25 de locatii din marile lanturi de magazine Carrefour, Auchan, Cora si Real, consumatorii vor descoperi magia Craciunului in viziunea Stella. Inauntrul acestor magazine, standul dedicat campaniei arata impresionant: Un pahar urias, intors, in care traieste o bucatica din spiritul Craciunului, strajuit de Zanele Stella Artois, este locul in care cumparatorii unui six-pack de doze de Stella festiv vor primi pe loc un cadou de Craciun.

Pe langa cadoul primit imediat, vor primi si un cod pe care il pot introduce pe site-ul www.stellaartois.ro pentru a intra in tragerea la sorti a marilor premii: doua excursii pentru doua persoane in Belgia, locul de nastere al Stella Artois.

In paralel, in online, pe pagina de Facebook Stella Artois www.facebook.com/StellaArtoisRomania, fanii marcii belgiene pot transmite cuiva drag o felicitare personalizata, o dedicatie muzicala, pe note de Craciun. Formatia Moonlight Breakfast a compus un cantec si a filmat un videoclip in exclusivitate pentru fanii Stella Artois.

 „Gingerbread, piesa celor de la Moolight Breakfast creata special pentru fanii Stella Artois de pe Facebook, este o declaratie superba de dragoste. Retransmite prin muzica exact spiritul Stella Artois, un pic de magie, un pic de dragoste, eleganta si rafinament. Ne dorim ca toti consumatorii nostri sa pretuiasca fiecare moment al aestei luni de Sarbatoare alaturi de un pahar de Stella Artois- berea nascuta de Craciun”, a declarat Mihai Bonca, directorul de marketing al Bergenbier S.A.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content