FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Stejar Strong, relansata in varianta cu 7% continut de alcool

Stejar Strong, relansata in varianta cu 7% continut de alcool

URSUS Breweries a readus pe piata berea Stejar Strong, in varianta cu 7% continut de alcool si a lansat Stejar Rugby Club in parteneriat cu Federatia Romana de Rugby.

La finalul IRB Nations Cup, competitia care i-a adus in acelasi loc pe jucatorii echipelor nationale de rugby din Italia, Scotia, Namibia, Argentina Jaguars, Georgia si Romania, precum si pe suporterii romani ai acestui sport, Stejar, partenerul de lunga durata al Nationalei de Rugby a Romaniei, a organizat o petrecere unde acestia au baut Stejar Strong, o bere pe masura caracterului lor.

„Respectand, ca intotdeauna, dorintele consumatorilor nostri, am decis sa aducem din nou pe piata berea Stejar Strong. Cu un continut de alcool de 7% si un gust intens, bine conturat, Stejar Strong este singura bere care raspunde exact nevoilor unui barbat cu un caracter puternic. Era asadar natural ca acolo unde sunt barbatii de esenta tare sa fie si o bere pe masura, motiv pentru care am ales sa relansam Stejar Strong intr-un context foarte masculin, respectiv la finalul IRB Nations Cup, in prezenta a peste 300 de jucatori si fani ai rugby-ului” a declarat Grant McKenzie, Vice-Presedinte Marketing URSUS Breweries.

In baza parteneriatului intre Stejar si Federatia Romana de Rugby a fost lansat si Stejar Rugby Club, o comunitate care isi propune sa reuneasca toti barbatii pasionati de rugby.

Stejar Strong face parte din portofoliul de marci al URSUS Breweries si este disponibila pe piata in trei variante: PET de 2 l, sticla de 0,5 l si doza.
URSUS Breweries, parte  a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.700 de angajati. Marcile URSUS Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Redd’s, Azuga, Stejar,  Pilsner Urquell si Miller.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content