FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Stefan Popescu, director de vanzari pe Divizia Mixt din Top Brands Distribution

Stefan Popescu, director de vanzari pe Divizia Mixt din Top Brands Distribution

Stefan Popescu (43 de ani) este, incepand cu luna septembrie, noul director de vanzari pe Divizia Mixt din cadrul Top Brands Distribution. In aceasta calitate, Stefan Popescu va avea ca principal obiectiva dezvoltarea si implementarea strategiei de vanzari si distributie pentru Divizia Mixt, care are in portofoliu branduri precum Jacobs, Doncafe, Nescafe si Amigo.

Cu peste 18 ani de experienta in vanzari si distributie, Stefan Popescu este membru al echipei grupului Top Brands din octombrie 2009. In ultima perioada Stefan a fost Director de Operatiuni al Master House Grup, companie detinuta de Top Brands Distribution,  care activeaza in domeniul productiei de lapte. Rezultatele pozitive inregistrate in ultimii doi ani l-au recomandat pe Stefan pentru o noua provocare – extinderea Diviziei Mixt din cadrul TBD.

Stefan Popescu este absolvent al Academiei de Stiinte Economice, fiind licentiat al Facultatii de Management. De asemenea, Stefan Popescu a urmat si diferite cursuri de formare si dezvoltare profesionala in management, marketing, tehnica negocierilor, strategia de distributie si altele.

Compania Top Brands Distribuition are peste 10 ani de experienta pe piata, avand in prezent o retea de distributie in Bucuresti si alte 19 judete si peste 20.000 de clienti. Din anul 2011, Top Brands Distribution ofera si servicii de logistic retail.

Top Brands Distribution face parte dintr-un grup de companii care mai cuprinde: Brands International, distribuitor al celebrelor branduri Nespresso, S.T. Dupont si Habanos, reteaua de magazine de tutun si accesorii El Unico, franciza La Casa del Habano, precum si Master House Grup, producatorul DarLactate.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content