FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Staropramen se promoveaza printr-o caravana in toate regiunile tarii

Staropramen se promoveaza printr-o caravana in toate regiunile tarii

Timp de noua saptamani, Staropramen, berea pragheza numarul 1 in lume,  va fi mai aproape de consumatorii sai din toate regiunile geografice din Romania. Incepand de joi, 5 iulie si pana duminica, caravana Staropramen va fi in Bucuresti si in Targu Mures.

Caravana Staropramen este o rulota ce poarta insemnele marcii si care ofera bere rece la draft consumatorilor din orasele vizitate. Aceasta va ajunge in cele mai mari orase din Muntenia, Moldova, Transilvania si Dobrogea incepand de pe 5 iulie si pana pe 2 septembrie, urmand sa stationeze in fiecare oras intre doua si trei zile.
“Este o ocazie extraordinara pentru iubitorii de bere ceheasca sa guste Staropramen la draft, asa cum se bea in mod traditional in Cehia”, a declarat Marko Njavro, director marketing Bergenbier S.A.
Un jurnal al caravanei si aplicatii-concurs interactive pentru vizitatori pot fi accesate la pagina de Facebook Staropramen : www.facebook.com/staropramenprague.

Staropramen, berea blonda originala ceheasca, este o marca emblematica a Grupului StarBev, fiind disponibila in prezent in peste 30 de tari din lume. In Romania, aceasta se produce sub licenta la fabrica Bergenbier S.A. de la Ploiesti. Staropramen este disponibila la nivel local in ambalaje de sticla de 0,5 litri si de 0,33 litri, la doza de 0,5 litri si la PET de 1 litru.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content