FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Sorin Timus preia conducerea Hochland Romania

Sorin Timus preia conducerea Hochland Romania

Sorin Timus va prelua incepand cu 1 noiembrie 2013, pozitia de director general al  Hochland Romania, inlocuindu-l pe Sergiu Mititelu care a detinut aceasta pozitie in ultimii sapte ani. Sergiu Mititelu va deveni coordonatorul unui proiect international de importanta strategica pentru marca Hochland, fiind promovat intr-o pozitie noua in cadrul grupului Hochland SE, a anuntat compania.

„Privesc cu mare incredere catre noua misiune pe care grupul Hochland mi-a incredintat-o si pe care o consider o provocare extrem de frumoasa. La fel privesc catre echipa Hochland Romania si catre tot ce am reusit sa construim impreuna in cei 14 ani, de cand lucrez in aceasta companie”, a spus Sergiu Mititelu.

Sergiu Mititelu are o experienta de 14 ani in filiala din Romania a grupului Hochland, unde a ocupat mai intai functia de director de marketing si vanzari, iar din iunie 2006 pe cea de director general. A urmat numeroase cursuri si traininguri de marketing, management si leadership, iar in perioada 2000-2002 a absolvit cursurile unui program Executive MBA Asebuss.

Sorin Timus face parte din echipa Hochland Romania din anul 2004 si a acumulat experienta din pozitia de director de vanzari si ulterior in rolul sau de director general adjunct, preluat in luna martie a acestui an. Sorin Timus este de asemenea absolventul unui program Executive MBA WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business.

„Sunt foarte onorat sa preiau conducerea unei companii in care am crescut profesional si mi-am construit cariera. Sergiu Mititelu a constituit mereu un model pentru mine, de aceea voi continua sa aplic si sa cred in aceleasi principii de business sanatoase pe care le-am pus in practica impreuna pana acum”, a declarat noul director general al Hochland Romania.

Hochland este o afacere de familie ajunsa la a patra generatie. Grupul german, prezent in toate segmentele principale din piata branzeturilor, are o traditie de peste 85 de ani de activitate. Astazi, pe plan european, Hochland a ajuns unul dintre cei mai puternici producatori de branzeturi, reusind sa vanda sute de sortimente in peste 30 de tari. Compania numara 12 unitati de productie in 7 tari: Germania, Franta, Spania, Polonia, Romania, Rusia, Iran, si circa 4.300 de angajati.

In Romania, Hochland este lider pe piata branzeturilor si in majoritatea segmentelor in care este prezent. Marca Hochland este prezenta in Romania de 20 de ani. Filiala locala a fost deschisa in anul 1998, iar in prezent numara 350 de angajati in doua fabrici, aflate la Sighisoara si la Sovata. Portofoliul Hochland Romania include o gama larga de sortimente, de la branza topita la cascaval, cedar, creme de branza, telemea de vaca, de capra si de oaie, branzeturi proaspete, branzeturi rase sau sortimente traditionale romanesti, cum ar fi branza de burduf.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content