FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Sorana Mantho, noul Corporate Affairs Director al Philip Morris Romania

Sorana Mantho, noul Corporate Affairs Director al Philip Morris Romania

Sorana Bogdana Mantho este noul director de Corporate Affairs al subsidiarelor Philip Morris din Romania si Bulgaria. Cu o experienta de 20 de ani in domeniul juridic – din care 13 ani in legal management pentru companii din domeniul telecomunicatiilor si al industriei grele – Sorana a fost, in ultimii cinci ani, Senior Counsel, conducand departamentul juridic al companiilor Philip Morris Romania si Philip Morris Bulgaria.

Numirea Soranei survine în urma plecarii lui Andrei Vasilescu, care, dupa o cariera de succes de peste 16 ani in cadrul companiei, a decis sa se dedice unor proiecte personale de natura antreprenoriala.

„Ca industrie, ne desfasuram activitatea intr-un cadru puternic reglementat, determinat de asteptarile tot mai mari ale societatii. Credibilitatea si reputatia companiei noastre se bazeaza pe practicile noastre solide de business, sustinute de expertiza si profesionalismul oamenilor nostri", a declarat Sorana Mantho.
 
Philip Morris România are în jur de 800 de angajati, din care aproximativ 500 lucreaza in fabrica din Otopeni. Philip Morris Romania este certificata in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001, ISO 14001si OHSAS 18001 si este unul din cei mai mari contribuabili la bugetul de stat.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content