FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Sorana Georgia este noul director al retelei Billa

Sorana Georgia este noul director al retelei Billa

Sorana Georgia este noul director general al retelei de supermarketuri Billa Romania. Ea a activat anterior in retailul de cosmetice, insa cea mai mare experienta a acumulat-o in comertul alimentar, ca director general al retelei locale SPAR si, anterior, in cadrul grupului german METRO.

Sorana Georgia il succede in functie pe managerul bulgar Emil Stefanov, care a condus retelele Billa din Romania si Bulgaria in ultimii aproximativ doi ani.

Ea este primul manager roman care preia conducerea companiei detinute de grupul Rewe.

Noul director al Billa a acumulat o experienta manageriala de peste 10 ani la METRO, ultima pozitie ocupata in cadrul grupului fiind aceea de director de operatiuni al retelei de hypermarketuri Real din Polonia, unde a activat pana in 2008. Ulterior, Sorana Georgia a condus timp de aproximativ un an reteaua de supermarketuri SPAR Romania, de unde a plecat pentru a demara un business in consultanta.

Billa opereaza in prezent 55 de supermarketuri in Romania, prima sa unitate la nivel local fiind inaugurata in anul 1999. Reteaua face parte din grupul german Rewe, prezent pe piata locala si cu divizia de magazine cu discount Penny Market.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content