FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Smithfield Romania are un nou Presedinte

Smithfield Romania are un nou Presedinte

Incepand cu luna noiembrie, Smithfield Romania are un nou Presedinte, in persoana lui Bogdan Mihail, care va coordona toate companiile grupului – Smithfield Ferme, Smithfield Prod, Agroalim Distribution si Agroalim Logistics. 

„In cadrul eforturilor noastre sustinute de imbunatatire a performantelor operationale si financiare ale business-ul din Romania, compania Smithfield va aborda in continuare o strategie integrata pentru dezvoltarea operatiunilor sale din Romania. Aceasta schimbare va crea cadrul menit a aduce la acelasi nivel operatiunile noastre si a le imbunatati performantele pentru a oferi produse si servicii la nivelul asteptarilor consumatorilor din Romania”, se explica decizia in comunicatul remis de companie.

Bogdan Mihail, Director General al Smithfield Ferme in ultimii trei ani, are o bogata experienta anterioara in domeniul industriei bunurilor de larg consum, in dezvoltarea afacerilor, management, productie, marketing si distributie FMCG.
Este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”; in perioada 1999-2001 a absolvit Executive MBA la Asebuss & Washington University din Seattle; in anul 2002 a urmat cursurile Advanced Management Program la Harvard Business School (HBS) din Statele Unite ale Americii; in 2006 a absolvit cursurile Advanced Management Program, INSEAD din Franta, iar in 2010 a absolvit cursurile Institute of Directors (IOD), UK.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content