FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Skol Land, din 1 iulie la Mamaia

Skol Land, din 1 iulie la Mamaia

Mamaia gazduieste, din 1 iulie, Skol Land, locul care ofera atat distractie la cote maxime, cat si relaxare completa. Skol Land este localizat in Mamaia Sud, in fata hotelului Flora. La dispozitia turistilor vor sta, pe o suprafata de 3.200 de metri patrati vor sta pentru a se relaxa si a se bucura de zilele petrecute la mare. Barbatii se vor destinde atat cat doresc in stil hawaian, in hamace sau pe zecile de sezlonguri puse la dispozitia lor.

„Skol Land este visul devenit realitate al oricarui barbat. Bere proaspata de la barmanitele Skol, jocuri, fotbal, masaj, relaxare in hamacele de pe plaja, nimic nu poate fi mai placut in aceasta vara. Asa ca ii invitam pe toti romanii sa vina in Skol Land, cat este vara de lunga, sa se distreze alaturi de prietenii lor!”, a declarat Anca Aldea, Senior Brand Manager Skol.

Lansarea oficiala a Skol Land va avea loc pe 7 iulie, cand va fi organizata o petrecere cu Roxana Dobre si Vika Jigulina. Mai mult, in fiecare sambata si duminica, pana pe 31 august, iepurasii Playboy vor anima atmosfera din Skol Land. In incinta Skol Land exista si zona distractiei, destinata MC-ilor si DJ-ilor de la radio ZU, deschisa de joi pana duminica. In fiecare weekend, Buzdugan si Morar vor fi responsabili de intretinerea distractiei pe plaja.

Skol Land va avea sase zone destinate in exclusivitate barbatilor. Zona de sport include un teren de fotbal si unul de volei, iar zona de jocuri pune la dispozitia celor mai competitivi fussball, air hockey, biliard si Nintendo Wii, pentru a se intrece cu prietenii. Cele doua zone de destindere sunt zona de relaxare, cu masaj, si zona de plaja, cu sezlonguri, hamace si umbrele de stuf. Pentru o experienta completa, Skol pune la dispozitia tuturor un spatiu de racorire si degustare, cu un bar pe plaja si o zona culinara.
In Skol Land intreg personalul este feminin. Peste 20 de fete, barmanite, dealeri la jocurile de noroc, animatoare si maseuze vor face sejurul barbatilor cat mai placut.

Distractia se plateste in Skol Land cu „Skoli”, o moneda unica, valida doar in acest spatiu. La fiecare bere achizitionata pe plaja, se va primi  o bancnota Skol, biletul de intrare catre Skol Land. De exemplu, prin colectarea a 6 Skoli, un grup poate sa joace fotbal pe terenul Skol timp de 30 de minute sau prin colectarea a 5 Skoli, o persoana poate sa se joace pe Wii sau sa faca masaj timp de 15 minute.

Peste 15.000 de barbati sunt asteptati in fiecare luna in Skol Land. Skol Land va fi deschis din 1 iulie pana pe 31 august pentru toti cei care vor fie sa se relaxeze, fie sa se distreze alaturi de prieteni.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content