FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Site-ul www.alexandrion.ro are un nou look incepand cu luna aprilie 2009

Site-ul www.alexandrion.ro are un nou look incepand cu luna aprilie 2009

Site-ul Alexandrion Grup Romania are un nou design.  Decizia de a schimba imaginea site-ului corporate www.alexandrion.ro a fost luata in toamna anului trecut, atunci cand a fost stabilita strategia de marketing pentru anul 2009.

”Traim in secolul XXI, iar informatia digitala ne inconjoara viata de zi cu zi, incepand cu o simpla comanda de mancare ajungand pana la planuirea vacantei; influentand din ce in ce mai mult orice decizie de cumparare. Site-ul precedent era invechit, neactualizat si nu punea accent pe partea corporativa, intr-o perioada in care compania trecea prin importante schimbari care nu se regaseau in mediul online. Cat despre viitor, Alexandrion Grup intentioneaza sa acorde o atentie mai mare mediului online in scopul de a-l aduce la pozitia cuvenita in mixul de marketing”, a declarat domnul Gyuri Eperjessy, director de Marketing al Alexandrion Group Romania.

Internetul a fost un instrument pe care Alexandrion Grup Romania l-a folosit cu rezultate bune in cateva proiecte, fapt ce a incurajat managementul companiei sa-i acorde o atentie mai mare si sa inveasteasca mai mult in acest domeniu.

Alexandrion Grup, compania romaneasca cu distributie internationala este cel mai mare producator de bauturi alcoolice din Romania. Compania a inregistrat in 2008 vanzari brute de 83 de milioane euro, vanzand mai mult de 10 milioane de sticle de brandy „Alexandrion”. Printre produsele companiei se numara: Alexandrion, Brancoveanu, Cava d’Oro, Kreskova, Alexander, Red Bowler scotch whisky si alte 20 de marci de brandy si de spirtoase albe.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content