FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Sezonul cald a adus cresteri de 25% producatorului Ursus

Sezonul cald a adus cresteri de 25% producatorului Ursus

Volumul vanzarilor de bere ale grupului SABMiller in Romania, prezent prin intermediul companiei Ursus Breweries, au crescut cu 25% in primul semestru al anului fiscal (aprilie–septembrie 2012), ca urmare a relansarii berii Ciucas in varianta PET, dar si a rezultatelor slabe inregistrate de grup in aceeasi perioada a anului trecut. Vanzarile SABMiller au scazut in anul fiscal precedent cu 8% in Romania.

La nivel european, vanzarile gigantului din industria berii au avut o crestere organica (like-for-like) de 9% in intervalul aprilie-septembrie 2012, ca urmare a reducerilor de pret in cazul anumitor produse si a cresterii in importanta a segmentului economy. In plus, in semestru al doilea, cresterea vanzarilor a fost favorizata si de rezultatele slabe inregistrate anul trecut.

In Polonia, tara care a gazduit Campionatul European de Fotbal in perioada verii, vanzarile SABMiller au crescut cu 10% in prima jumatate a anului. In Cehia producatorul de bere a raportat o crestere organica de 2%.

Grupul SABMiller, cu actionari semnificativi americani si sud-africani, este prezent in Romania prin intermediul Ursus Breweries. Compania detine trei fabrici de bere pe plan local, la Timisoara, buzau si Brasov. Portofoliul de branduri include Ursus, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Azuga, Redd’s, Peroni Nastro Azzuro si Grolsch.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content