FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Sesiuni de arta gastronomica sustinute de Metro Cash&Carry Romania

Sesiuni de arta gastronomica sustinute de Metro Cash&Carry Romania

Metro Cash & Carry Romania organizeaza, in luna noiembrie, opt evenimente adresate clientilor Horeca.

Fiecare eveniment are o durata de doua zile si se desfasoara in cadrul centrelor de distributie Metro Cash & Carry Berceni, Baneasa, Constanta 1, Brasov 2, Timisoara 1, Craiova, Galati si Iasi.

Evenimentele constau in sesiuni de instruire si informare a clientilor Horeca din Romania, cu privire la cele mai renumite retete de pizza, dar si prezentari a unor retete speciale ce pot diferentia un meniu si pot sustine dezvoltarea afacerii.

Celor doi specialisti ai Centrului de pregatire in Gastronomie, Patrick Guibet - Executive Chef si Cristi Eremia - Executive Sous Chef METRO Cash & Carry Romania, li se alatura pentru aceste evenimente un invitat special, maestrul Antonio Pisaniello, colaborator al scolilor de renume in domeniul gastronomiei, din Italia. Maestrul Pisaniello este un fin cunoscator al tuturor secretelor bucatariei italiene, activitatea desfasurata in cadrul restaurantului sau din Italia fiind un reper pentru ghidurile gastronomice internationale.

Structura acestor evenimente raspunde cerintelor clientilor specializati in prepararea pizzei, prin oferirea de informatii cu privire la ingredientele necesare prepararii, tehnicile de framantare a aluatului, retete si secrete profesionale ce asigura realizarea unor produse de cea mai buna calitate. Cu aceasta ocazie, clientii Horeca au oportunitatea de a testa sortimentele de produse marca proprie - Horeca Select si METRO Quality - special create pentru pizza: sunca, mozzarella, pasta de rosii etc.
 Fiecare eveniment se desfasoara pe parcursul a doua zile, intre orele 07:00 - 16:00 si constituie un spatiu de comunicare pentru specialistii din domeniul gastronomiei.

Perioadele de desfasurare si locatiile acestor evenimente sunt:
- 2 - 3 noiembrie, magazinul METRO Cash & Carry Berceni
- 5 - 6 noiembrie, magazinul METRO Cash & Carry Baneasa
- 9 - 10 noiembrie, magazinul METRO Cash & Carry Constanta 1
- 12 - 13 noiembrie,  magazinul METRO Cash & Carry Brasov 2
- 16 - 17 noiembrie, magazinul METRO Cash & Carry Timisoara 1
- 19 - 20 noiembrie,  magazinul METRO Cash & Carry Craiova
- 23 - 24 noiembrie, magazinul METRO Cash & Carry Galati
- 26 - 27 noiembrie, magazinul METRO Cash & Carry Iasi

METRO Cash & Carry este reprezentat in 29 de tari cu peste 650 de magazine cash & carry. Cu peste 100,000 de angajati, la nivel mondial, compania a atins vanzari de 33,1 miliarde Euro in 2008.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content