FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Serviciul de transfer international de bani disponibil acum in hypermarketurile Carrefour

Serviciul de transfer international de bani disponibil acum in hypermarketurile Carrefour

Carrefour si MoneyGram ofera celor care doresc sa primeasca sau sa trimita bani un nou serviciu de calitate: transfer international de bani, disponibil in toate cele 22 de hypermarketuri Carrefour.          

Transferul de bani MoneyGram este un serviciu eficient care permite trimiterea si primirea de bani in doar cateva minute si este disponibil incepand cu data de 15 septembrie 2009.

Printre avantajele noului serviciu, mentionate de reprezentantii companiilor, se numara:

  • taxele mici;
  • este garantat 100%;
  • transmiterea banilor se realizeaza in maxim 10 minute;
  • ofera posibilitatea clientilor de a transmite in acelasi timp si un mesaj de 10 cuvinte;
  • serviciul este disponibil respectand orarul prelungit din hypermarketurile Carrefour, inclusiv in weekend;
  • clientii isi pot ridica banii trimisi de rudele din strainatate in lei sau euro;
  • clientul nu are nevoie de cont bancar sau card de credit.

“Adaugand serviciile sigure de transfer de bani MoneyGram la serviciile disponibile in hypermarketurile Carrefour vom da posibilitatea clientilor nostri sa economiseasca timp si resurse, mai ales acelor persoane, ale caror rude traiesc in strainatate si trimit bani acasa. Alaturi de cumparaturile pe care le pot face in magazinele noastre, clientii nostri vor putea de acum sa incheie si tranzactii internationale, intr-o singura vizita in magazin”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour.

 “Romania continua sa fie o piata importanta in strategia de expansiune internationala a MoneyGram si una dintre cele mai mari ca numar de tranzactii. Peste 2 milioane de romani traiesc in Spania, Italia, Statele Unite si Marea Britanie si trimit periodic bani familiilor lor din tara. Serviciul MoneyGram transfer de bani este in concordanta cu filosofia Carrefour de a oferi totul sub acelasi acoperis, permitand clientilor sa trimita si sa primeasca bani in locatii convenabile, sigure si familiare”, afirma John Hempsey, Directorul MoneyGram International.

Grupul Carrefour detine la nivel mondial aproximativ 3.000 de supermarketuri si peste 1.300 hypermarketuri. In Romania, grupul Carrefour detine in prezent 22 de hypermarketuri si 24 de supermarketuri.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content