FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Selgros Romania premiaza fidelitatea clientilor

Selgros Romania premiaza fidelitatea clientilor

Selgros Cash&Carry Romania a lansat campania promotionala „Ola, amigo! La Selgros castigi siguro!”, care consta in raplatirea fidelitatii clientilor. Pentru orice achizitie de produse in valoare de minim 250 de lei pe o factura consumatorii pot castiga una din cele 20 de vacante  all-inclusive sau unul dintre cele 300.000 de premii garantate, acordate in magazine.

 „De 13 ani ne place sa rasplatim clientii nostri fideli si sa le implinim toate dorintele. Am lansat aceasta campanie pentru relatia importanta pe care o avem cu clientii si pentru a le multumi pentru increderea pe care o au in serviciile noastre”,  a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros Cash&Carry Romania.  

Premiile constau intr-o vacanta all-inclusive in Insulele Capului Verde, 19 vacante all-inclusive, in Madeira, acordate prin tragere la sorti si alte 300.000 de premii garantate, potrivite pentru sezonul cald.  Pentru a participa la tragerea la sorti, este necesara completarea taloanelor de participare si depunerea acestora in urnele de promotie din magazin. Premiile garantate se acorda in magazine prin intermediul „Rotii Norocului”, o singura data in ziua achizitiei.

Campania se defasoara in perioada 14.05-10.06, iar regulamentul este disponibil pe www.selgros.ro si in magazine.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content