FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Selgros relanseaza magazinul din Suceava cu un layout modernizat

Selgros relanseaza magazinul din Suceava cu un layout modernizat

Reteaua de magazine cash & carry Selgros continua actiunea de modernizare a magazinelor sale din Romania si relanseaza miercuri, 11 iulie, magazinul sau din Suceava, amenajat dupa un concept nou, intr-un format prietenos si accesibil pentru clienti.

Modernizarea urmareste optimizarea sortimentului oferit, aranjarea articolelor in functie de traseele de cumparare ale clientilor si usurinta orientarii in interiorul magazinului. Noul standard de amenajare interioara al magazinelor Selgros acorda spatii mai mari categoriilor de marfa care genereaza volumele principale de vanzari: bauturi, dulciuri, alimente de baza si detergenti. In plus, au fost create spatii generoase pentru categoriile de produse cu tot mai mare cautare, precum articolele Bio si de „lifestyle”.

Promotie la inaugurare

Cu ocazia relansarii, clientii care viziteaza magazinul Selgros din Suceava miercuri,11 iulie, vor putea achizitiona un numar mare de produse la preturi speciale si vor primi, garantat, premii in bonuri valorice proportionale cu valoarea cumparaturilor realizate. Astfel, pentru cumparaturi de 500 de lei se acorda cadou un bon valoric de 50 de lei, pentru cumparaturi de 1.000 de lei se ofera cadou un bon valoric de 100 de lei, iar pentru achizitii in valoare de 5.000 de lei se aloca un bon valoric de 500 de lei.

Clientii cu activitate in sectorul gastronomic beneficiaza de raioane specializate de aparatura, ustensile, mobilier, dotari si accesorii. Zona de intrare in magazin este mai deschisa si mai prietenoasa, oferind si o arie de relaxare.

Noul layout al magazinelor Selgros a fost deja implementat in magazinele din Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Bucuresti-Berceni, Bucuresti-Pantelimon, Bacau si Craiova, iar celelalte opt magazine din Romania vor fi modernizate pana la finalul anului 2013.

Selgros Cash&Carry Romania opereaza pe piata din 2001, iar in prezent detine 19 magazine. Compania face parte din grupul elve?ian TransGourmet Holding SE, al doileajucator ca marime in Europa in sectorul de comert cash&carry si food service (servicii pentru HoReCa).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content