FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Selgros isi relanseaza site-ul si intra pe Facebook

Selgros isi relanseaza site-ul si intra pe Facebook

Compania Selgros Cash & Carry Romania a lansat la inceputul lunii mai noua sa pagina de internet, gazduita la adresa www.selgros.ro. Noua pagina web este conceputa si realizata pentru a oferi clientilor Selgros un acces simplu, rapid si usor la toate informatiile comerciale de actualitate. Totodata, noul site ofera date esentiale despre activitatea companiei, evenimentele si parteneriatele acesteia si implicarea in proiecte de responsabilitate sociala.

Simultan cu lansarea noului format al paginii web, Selgros Cash & Carry a actualizat grafica, conceptul si  ritmul de difuzare al propriului newsletter si a devenit o prezenta activa in social media, oferind astfel clientilor si partenerilor sai noi  mijloace de comunicare, promovare si interactiune. Principalul mijloc de comunicare online va fi pagina oficiala Selgros Romania de pe Facebook, al carei continut este preluat selectiv pe conturile secundare ale companiei, deschise pe Twitter, Google Plus si LinkedIN.

Cu ocazia lansarii noului site si a paginii proprii de facebook, Selgros  organizeaza in perioada mai-iunie 2012 prima competitie  online din Romania care se deruleaza simultan prin Youtube si Facebook.  Concursul “I like micii Selgros” invita participantii sa realizeze, cu mijloace tehnice proprii, spoturi  publicitare video cu durata de maxim 60 de secunde in care sa promoveze micii Selgros, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate produse proprii ale companiei. Filmarile pot fi realizate cu telefoane mobile, tablete sau camere foto-video si nu este obligatoriu sa fie prelucrate. Ele vor fi postate simultan pe canalele proprii de Youtube ale Selgros si ale concurentilor si pe pagina de Facebook “Selgros Romania”.

Stabilirea castigatorilor se va face in functie de numarul de voturi “like” primite de fiecare clip acceptat in concurs si publicat de catre organizatori pe pagina de Facebook a Selgros Romania. Primii trei clasati in urma votului publicului vor primi doua tablet Samsung Galaxy si un smartphone Samsung, iar alti 57 de concurenti vor fi premiati cu rucsaci pentru picnic, gratare portabile sau seturi termos pentru doua persoane. Competitia este deschisa pana la finele lunii iunie, iar regulamentul poate fi consultat pe pagina www.selgros.ro.

Compania Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti actori din comertul romanesc, unde a inceput activitatea in anul 2001 si detine in prezent 19 magazine. Selgros face parte din grupul elvetian TransGourmet Holding SE, care este a doua companie ca marime in Europa, in sectorul de comert cash&carry si food service.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content