FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Selgros investeste 4 mil. euro in magazinul din Iasi

Selgros investeste 4 mil. euro in magazinul din Iasi

Odata cu reamenajarea magazinului sau din Iasi, reteaua de cash&carry Selgros lanseaza pe piata un concept nou de design, inexistent pana in acest moment in Romania. Noul format a fost deja introdus in Germania si Polonia si presupune o structura mai prietenoasa si o expunere mai accesibila pentru clienti a produselor, potrivit datelor furnizate de retea. Redeschiderea magazinului este programata la inceputul lui septembrie 2013.

Investitia in magazinul din Iasi este de 4 mil. euro. Compania continua, prin acest proiect, procesul de modernizare a celor 19 magazine pe care lantul cash & carry le detine in Romania, avand ca scop optimizarea sortimentului, aranjarea articolelor in functie de traseele de deplasare standard ale clientilor si usurinta orientarii in interiorul magazinului.

Noul design al magazinului Selgros din Iasi va acorda spatii mai generoase categoriilor de marfa care inregistreaza volumele semnificative de vanzari: bauturi, dulciuri, alimente de baza si detergenti. Conceptul presupune, totodata, spatii specializate pentru categoriile de produse alimentare de nisa, cum sunt articolele ecologice/Bio. In plus, clientii cu activitate in sectorul gastronomic vor beneficia de raioane dedicate, care includ aparatura de bucatarie, ustensile, mobilier, dotari si accesorii.  

Infiintarea unei pescarii, care ofera peste viu, peste proaspat si peste afumat, completeaza conceptul modern al magazinului. De asemenea, va fi creat un spatiu nou cu climatizare speciala pentru raionul Legume/Fructe.  In zona de intrare in magazin va fi amplasat un nou fast-food “Pauza mica”, operat in regim propriu. In spatiul interior se vor servi in special articole produse in carmangeria proprie.

Magazinul Selgros din Iasi se adauga celorlalte 14 locatii Selgros din Romania modernizate in ultimii ani. Pana acum au fost remodelate magazinele retelei din Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti-Baneasa, Bucuresti-Berceni, Bucuresti-Pantelimon, Constanta Nord si Sud, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Ploiesti, Suceava si Timisoara.

Selgros Cash&Carry Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 3,42 miliarde de lei, in usoara crestere (0,5%) fata de 2011.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content