FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Selgros a finalizat modernizarea magazinului din Craiova

Selgros a finalizat modernizarea magazinului din Craiova

Compania Selgros continua proiectul de modernizare a tuturor magazinelor sale din Romania si relanseaza miercuri, 30 mai, magazinul sau din Craiova, amenajat dupa un concept nou. La inaugurarea noului concept Selgros Craiova va lua parte ca invitat special Gheorghe Hagi, care va sustine o sesiune de autografe dedicata clientilor magazinului.

Selgros deruleaza din decembrie 2011 un parteneriat pe termen lung cu Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”, punand la dispozitie toate alimentele si bauturile nealcoolice necesare celor 300 de tineri jucatori intre 6 si 18 ani care constituie pepiniera viitoarei generatii a Nationalei Romaniei.

Cu ocazia relansarii, clientii care viziteaza magazinul Selgros din Craiova miercuri, 30 mai, vor putea achizitiona produse la preturi speciale si vor primi premii in bonuri valorice proportionale cu valoarea cumparaturilor facute.

Astfel, pentru cumparaturi de 500 de lei se acorda cadou un bon valoric de 50 de lei, pentru cumparaturi de 1000 de lei se ofera cadou un bon valoric de 100 de lei, iar pentru achizitii in valoare de de 5.000 de lei se aloca un bon valoric de 500 de lei.

Modernizarea magazinelor Selgros urmareste ideea de a optimiza sortimentul, de a aranja articolele in functie de traseele de cumparare ale clientilor si de a usura orientarea in magazin. Noul layout al magazinelor acorda spatii mai mari sortimentelor de bauturi, dulciuri, alimente de baza si detergenti, categorii care genereaza un volum mare de vanzari.

Se creeaza totodata spatii generoase pentru categoriile de produse tot mai cautate, cum ar fi articolele Bio si de „lifestyle”, iar clientii cu activitate in sectorul gastronomiei beneficiaza de raioane specializate de aparatura, ustensile, mobilier, dotari si accesorii.

Noul concept al magazinelor Selgros a fost deja implementat in magazinele din Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Bucuresti-Berceni, Bucuresti-Pantelimon si Bacau, iar celelalte magazine din Romania vor fi modernizate pana la finalul anului 2013.

Selgros Cash&Carry Romania a inceput activitatea in anul 2001 si detine in prezent 19 magazine. Compania face parte din grupul elvetian TransGourmet Holding.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content