FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Selgros deschide cel de-al patrulea magazin din Bucuresti

Selgros deschide cel de-al patrulea magazin din Bucuresti

Selgros deschide cel de-al patrulea magazin de tip cash&carry din Bucuresti si al 18-lea din tara. Magazinul este pozitionat in Drumul Taberei si este rezultatul unei investitii de 38 milioane euro.

Selgros Drumul Taberei are o suprafata de vanzare de 8000 mp, cu 2000 mp mai mica decat a celorlalte magazine din retea. Alte modificari se pot observa la nivel de layout si de structura sortimentala. “In cadrul noului concept am acordat spatii mai mari unor categorii de marfa importante pentru clienti, categorii cu un volum mare de vanzari, cum sunt bauturile, dulciurile, alimentele de baza si detergentii, dar si categoriilor noi cum ar fi articolele de Bio/Wellness”, au precizat reprezentantii companiei.

In plus, Selgros Drumul Taberei reprezinta primul proiect joint-venture din Romania, fiind deschis in parteneriat cu reteaua locala specializata in comercializarea de produse de constructii – Dedeman. Parteneriatul  urmeaza a fi extins si in orase precum Constanta, Craiova si Bacau, potrivit declaratiilor lui Alexandru Vlad, Directorul Executiv al Selgros Romania.

Cu ocazia inaugurarii noului magazin, reprezentantii companiei au reconfirmat planul de extindere cu 21 de magazine in marile orase din Romania, cu mentiunea ca „ritmul de dezvoltare este dat atat de identificarea unor locatii propice si de justificarea costurilor investitiilor, cat si de timpul necesar pentru obtinerea autorizatiilor de constructie”, a precizat Vlad, adaugand ca „nu exista un termen limita pentru atingerea targetului de expansiune”. Totusi, Edith Lenga-Balk, Country Manager pentru Romania, a mentionat faptul ca pentru acest an este exclusa o alta deschidere, insa pentru anul 2010 se doreste cel putin un nou magazin.

Selgros Cash&Carry Romania a deschis primul magazin in 2001, la Brasov, si numara in prezent 18 magazine, in urma unei investitii totale de 300 milioane euro.
In 2008, cifra de afaceri a Selgros Cash&Carry Romania a fost de 860 milioane euro, cu un profit net de 40 milioane euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content