FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Selgros Bacau, al 9-lea magazin remodelat al retelei cash&carry

Selgros Bacau, al 9-lea magazin remodelat al retelei cash&carry

Reteaua Selgros Cash&Carry continua proiectul de modernizare a tuturor magazinelor sale din Romania si relanseaza miercuri, 28 martie, magazinul sau din Bacau, amenajat dupa un concept nou, intr-un format prietenos si accesibil pentru clienti.

Cu ocazia relansarii, clientii care viziteaza magazinul Selgros din Bacau miercuri, 28 martie, vor putea achizitiona un numar mare de produse la preturi speciale si vor primi, garantat, premii in bonuri valorice proportionale cu valoarea cumparaturilor facute. Astfel, pentru cumparaturi de 500 de lei se acorda cadou un bon valoric de 50 de lei, pentru cumparaturi de 1000 de lei se ofera cadou un bon valoric de 100 de lei, iar pentru achizitii in valoare de 5000 de lei se aloca un bon valoric de 500 de lei.

Modernizarea magazinelor Selgros urmareste ideea de a optimiza sortimentatia, de a aranja articolele in functie de traseele de cumparare ale clientilor si de a usura orientarea in magazin. “Noul layout al magazinelor vine in intampinarea obiceiurilor si dorintelor clientilor si acorda spatii mai mari unor categorii de marfa importante, care genereaza un volum mare de vanzari: bauturi, dulciuri, alimente de baza si detergenti”, se arata in comunicatul companiei. Se creeaza totodata spatii generoase pentru categoriile de produse tot mai cautate, cum ar fi articolele Bio si de „lifestyle”, iar clientii cu activitate in sectorul gastronomiei beneficiaza de raioane specializate de aparatura, ustensile, mobilier, dotari si accesorii. Zona de intrare in magazin este mai deschisa si mai prietenoasa, oferind si o mica zona de relaxare.

Ce alte magazine au fost remodelate

Noul layout al magazinelor Selgros a fost deja implementat in magazinele din Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timisoara si Bucuresti-Berceni si Pantelimon, iar celelalte magazine din Romania vor fi modernizate pana la finalul anului 2013.
Compania Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti actori din comertul romanesc. Reteaua a demarat activitatea pe piata locala in anul 2001 si detine in prezent 19 unitati.
Selgros face parte din grupul elvetian TransGourmet Holding SE, care este a doua companie ca marime in Europa in sectorul de comert cash&carry si food service.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content